Å feriere i hagen sin

Stort sett går sommerferien til utlandet, men i år skal ferien tilbringes hjemme. Jeg har et prosjekt som jeg jobber ganske så iherdig med og har derfor funnet ut at det beste er å tilbringe ferien hjemme denne sommeren. Da får jeg jobbet best, og i tillegg kanskje jeg endelig får fullført drømmen min om å gå til innkjøp av en paviljong og friske opp i hagen med litt blomster, busker og trær. Heldigvis har kjæresten lovet å hjelpe meg.

Kjæresten i gang med innkjøp til hagen

For noen er jo faktisk sommer i hagen mer populært enn å reise bort. Selv foretrekker jeg en kombinasjon. Jeg passer stort sett på å få meg en utenlandstur hver sommer, men jeg er også veldig glad i å spandere deler av ferien hjemme i Norge. Det er alltid hyggelig å besøke venner på hytta, eller invitere folk over på grillkvelder, øl og vin på deilige sommerdager eller sommerkvelder. Kanskje hjemme faktisk er best?

(Visited 1 times, 1 visits today)