Bil til vinteren

Det er mørkt og kaldt om vinteren. Jeg liker ikke å gå om vinteren, så da kjøpte jeg en gammel bil for å komme meg rundt. Tiden jeg sparer bruker jeg for det meste på IT. Det jeg ikke tenkte på når det gjelder gamle biler er at jeg kan få tak i deler på nett. Bilen var ganske så slitt når jeg kjøpte den, så jeg bestemte meg for å gi den service selv. Da kikket jeg en del på Youtube på datamaskinen min. Jeg hentet også ut bruksanvisninger på nett. Jeg fant også rimelige deler hos Skruvat.no som jeg fikk anbefalt av en kamerat. Det første jeg gjorde var å printe ut bruksanvisningene og relaterte dem til hvordan man fikser en data. Jeg klarte å fikse bilen og nå går motoren som det suser. Det er moro å skru bil og jeg angrer ikke et sekund på at jeg fikk deler fra nettet. Så gøy at jeg kan skaffe alt på nett selv!

Hånd i motor rom
Mann som fyller motorolje

(Visited 1 times, 1 visits today)