En badstue for ømme datamuskler…

Jeg har tidligere skrevet om at jeg ikke er så veldig glad i den kalde vinteren. Det er vel mye av grunnen til at jeg er blitt så interessert i data og teknologi. Man lærer mye programmering i løpet av mange mørke vinterkvelder! her fant jeg forleden et godt tilbud på badstuovner og alt det andre man trenger for å bygge sin egen badstue i hus eller hage. Siden jeg har en liten hageflekk til rådighet, har jeg lenge tenkt på å sette opp en slik praktisk badstue. Der kan jeg virkelig slappe av og nyte varmen når vinteren setter inn. Det er ikke til å legge under en stol at musklene i rygg og skuldre noen ganger skriker etter litt ekstra behandling. Mange timer foran datamaskinen gjør sitt til at de verker innimellom. Med et så fint tilbud som jeg fant på nett, så tror jeg at badstudrømmen er ganske nær.

(Visited 1 times, 1 visits today)