En kake til enhver anledning

La meg røpe en hemmelighet for deg; jeg elsker å bake kaker! Helst storslagne marsipankaker, Dronning Maud og kransekaker til konfirmasjon, brylluper og fest. Denne hobbyen får meg til å koble helt ut alle tankene jeg har rundt data og programmering-problemer i jobben. Det blir nesten som meditasjon. I flere år leverte jeg også kaker til basarer og lokale lag og foreninger som skulle ha utlodning. Folk elsker kakene mine og jeg er glad for å stille opp. Plutselig en dag slo Mattilsynet til. Jeg fikk forbud mot å levere hjemmebakte kaker lagd på mitt eget kjøkken. For å få godkjenning måtte jeg bygge et separat kjøkken! Tilfeldigvis skulle jeg uansett pusse opp hjemme og var allerede innvilget lån. Så nå har jeg bygd et knøttlite kakebake-rom i kjelleren og kan igjen lovlig levere fra meg kaker. Men om Mattilsynet bestiller noe fra meg til neste julebordet sitt, skal de jaggu få betale dobbel pris!

Mattilsynet tillater ikke hjemmebakte kaker

(Visited 1 times, 1 visits today)