Endelig mørkt nok

Det er ingenting som er bedre når en spiller dataspill enn å sitte i totalt mørke. Dette fordi det er mer enn litt plagsomt når sola skinner og en ikke kan se ordentlig på grunn av gjenskinn i skjermen. Men nå skal det aldri ble mer av det. For nå har jeg endelig skaffet meg en ordentlig, ugjennomskinnelig rullgardin. Den er svart, og slipper ikke noe lys i det hele tatt når den dekker vinduet på rommet mitt. Det er virkelig flott. Jeg kan dermed sitte i stummende mørke uansett tid på døgnet, og spille helt uten irriterende lysflekker på dataskjermen min. Hvis du liker å spille data og sliter med lys sånn som jeg gjorde, kan jeg dermed absolutt anbefale en skikkelig rullgardin. Det gjør dagene så utrolig mye lettere! For ikke å snakke om mørkere. Noe som selvfølgelig er hele poenget.

Fingre på tastatur

(Visited 1 times, 1 visits today)