Fantastiske Brasil

I forrige innlegg så skrev jeg at jeg skulle på konferansen i Brasil. Det var en fantastisk opplevelse. Mange flotte folk, blant annet en del jeg har truffet før. Et par av dem hadde gjort som meg, og ankom noen dager før. Det gjorde at vi fikk tid til å komme oss etter den lange reisen og var helt klare og uthvilte da konferansen begynte.

Tolken min var en flott fyr og gjorde en god jobb. En av høydepunktene var definitivt foredraget med Dustin Whittle, en av de store innen php. Bare det å høre på ham, var verdt hele turen.

Sammen med vennene mine, hadde jeg noen dager i Brasil etter at konferansen var over. De dagene brukte vi til å se så mye vi kunne. Jeg fikk blant annet med meg Kristusstatuen og de flotte damene på Ipanema beach. Selve stranden var ikke så dum den heller og vi koste oss med masse god mat og drikke. En av de tingene jeg ikke vil glemme er turen til en favela. En favela er et slumområde og noe helt spesielt på alle måter. Av sikkerhetsgrunner deltok vi på en guidet tur. Det var mange inntrykk av glade barn, fattigdom, skjebner og boforhold. Glemmer nok ikke det med det første.

Turen var flott, men jeg klarte jo å bruke for mye penger. Hadde litt for mye moro og klarte å overtrekke kontoen. Akkurat da var jeg glad for at det finnes noe slikt som forbrukslån uten sikkerhet. Jeg lånte noen få tusen på dagen, så planene kunne gjennomføres. Har satt opp budsjett og nedbetaling, så siste avdrag er i mars. Neste gang jeg skal på tur, skal jeg planlegge økonomien litt bedre og ikke bare tenke på fag.

Brasil og Kristusstatuen

 

(Visited 136 times, 1 visits today)