Ikke akkurat mekaniker

Det sier seg kanskje selv at med min interesse for programmering, så er ikke akkurat mekking på bil det som står høyest i kurs hos meg. Jeg er den som kan sitte i timesvis for å få alle koder helt rett, og de av dere som driver med programmering vet at det kan være en jobb i seg selv. Selv om jeg er tålmodig i det jeg driver med, er tålmodigheten min når det kommer til bil er så godt som ikke eksisterende. Heldigvis fins det flotte folk som faktisk interesserer for slikt som dette, og heldigvis fins det verksted med garanti. Det måtte jeg bruke nå når bilen min begynte å streike nok engang, når jeg velger et slikt verksted så er jeg trygg på at bilen min er i gode hender, og jeg kan gå tilbake til å konsentrere meg om kodingen.

En bilmekaniker i arbeid

(Visited 1 times, 1 visits today)