Ny hud med skrubb

Jeg har aldri vært en mann som har vært opptatt av skjønnhetspleie eller skjønnhetsprodukter. Jeg har alltid tenkt at det bare er noe jåleri for damer, men jeg tror rett og slett at jeg må krype til korset og si at jeg har tatt feil. Til bursdagen fikk jeg en clinique ansiktskrubb og en krem fra kjæresten, så da måtte jeg jo nesten prøve. For en som aldri i sitt liv har brukt hverken skrubb eller krem i ansiktet, skal det sies at det var en helt fantastisk følelse. Jeg følte det nesten som jeg hadde fått tilbake huden fra barndommen. Ja, altså det er nok en liten overdrivelse, men huden ble i alle fall utrolig glatt og det var også veldig lett å barbere seg etterpå. Så til alle menn der ute som tenker det samme som jeg gjorde før – prøv det!

Stilig krukke med ansiktkrem

(Visited 1 times, 1 visits today)