På tide å bytte sofa

Det har vært litt frem og tilbake, men jeg klarte å bestemme meg: Jeg trenger ny sofa. Den gamle begynner å bli temmelig sliten. Det blir noen ganger lange dager på laptopen. Helst i samme gode hjørne, jeg er akkurat som deg, et vanedyr. Så jeg dro til et stort varehus i dag, så på flere modeller og fant omsider en sofa som var skikkelig komfortabel til en grei pris. Det var fint å dra hjem og dekode bruksanvisningen, montere sofaen, og sette seg ned i vidunderet. Fantastisk. Men det mangler noe føler jeg. Noe viktig. Jeg tror jeg skal sette meg ned i min nye sofa litt senere i dag, for nå har jeg ikke tid. Men jeg skal finne frem laptopen min, og søke på tepper på nett. Det finnes massevis å velge i, og jeg kan bruke tid på å finne det perfekte teppet til min nye sofa.

Teppe på nett til stua
søke etter teppe på nett

(Visited 1 times, 1 visits today)