Planer for fremtiden

Jeg har begynt å leke litt med tanken på å starte mitt egen IT-firma. Det jeg ønsker at firmaet mitt skal begi seg på er rett og slett det jeg har som hobby i dag, og som jeg rett og slett elsker å gjøre. Jeg tenker at jeg kan jo tjene litt penger på å leie meg ut til forskjellig. Ja både skoler og kontorer har bruk for noen fra tid til annen som kan lære elevene eller deres ansatte grunnleggende dataprogrammering.

Men jeg er jo som sagt bare i start fasen på å leke med tanken. Det er mye jeg må gå igjennom før jeg eventuelt tar en avgjørelse den ene eller den andre veien.

I og med at det koster litt å starte opp skikkelig så har jeg i hver fall sjekket lån online. Så den delen er jeg i alle fall klar på.

Jeg må virkelig tenke meg om før jeg gjør dette kjenner jeg 🙂

 

(Visited 32 times, 1 visits today)