Savner sommeren allerede

Det er litt tidlig kanskje, den er jo ikke engang over. Onde tunger vil kanskje si at den såvidt har begynt, med alt det rare været vi har hatt. Men likevel, jeg savner sommeren, eller mer presist sommerferien. Det er ikke strender, varme svaberg og solbading jeg først og fremst tenker på. Det er muligheten til å forsvinne inn i et hobby-kode-prosjekt. Å kunne fordype meg i et spennende kodeproblem, sitte oppe halve natta fordi du kjenner på deg at ting begynner å funke. Inntil du er så trøtt at du må kaste inn håndkledet. Ikke fordi du er lei, men fordi du har begynt å produsere feil fortere enn du kan fikse dem. Kanskje er jeg sær. Kanskje skulle jeg gjort som alle andre, ramlet innom Frogtail.no og lånt penger til en Thailands-tur, eller noe, samlet på opplevelser som de sier. Men opplevelser er en subjektiv greie. Jeg er lykkelig når jeg koder.

Utsnitt av dataskjerm med php-kode.

(Visited 1 times, 1 visits today)