Slutt på tyverier…

Jeg har lenge kjent på en guffen følelse i magen når jeg låser døren til leiligheten min. Der inne står det masse dyrebart datautstyr som jeg er veldig redd for å miste. Helt siden en kompis av meg fortalte at han hadde hatt innbrudd i huset sitt, har redselen for å miste datautstyret mitt blitt enda sterkere. Her om dagen bestemte jeg meg for å gjøre noe med saken. Jeg fikk anbefalt en nettside av den samme kameraten. denne siden tilbyr mange typer overvåkingskameraer. Jeg bestilte straks et som ikke kostet altfor mye, og installerte kameraet rett innenfor døra. I tillegg har jeg satt opp skilt utenfor som forteller at leiligheten er overvåket. Nå kan jeg låse døra og gå ut med en mye bedre følelse i kroppen. Det skal ikke alltid så mye til for å føle seg litt bedre!

(Visited 1 times, 1 visits today)