Store forskjeller i bildekvalitet

Jeg har alltid vært glad i å ta bilder, og da jeg var liten, hadde jeg et gammeldags kamera. Mange blir fort nostalgiske, og minnes med glede hvordan de måtte vente i en uke eller to på å få fremkalt bildene. Jeg synes moderne teknologi er fine greier, og det er kjekt å se hvordan bildene blir med en gang man har tatt dem. Jeg har hatt et kompaktkamera fra Sony i mange år, men de siste årene har jeg stort sett brukt smarttelefonen til å ta bilder med. Men, her forleden følte jeg at jeg burde bli litt bedre på å ta bilder, og jeg fant en god fotobutikk på nett hvor jeg bestilte et såkalt speilløst systemkamera fra Sony. Dette tar utrolig mye bedre bilder enn mobiltelefonen, så nå angrer jeg litt på at jeg ikke kjøpte ett tidligere.

Iphone som tar bilde
Speilrefleks på stativ

(Visited 1 times, 1 visits today)