Trenger en ny PC

I kveld røk datamaskinen mens jeg satt og jobbet på et prosjekt fra jobben. Heldigvis jobber jeg i den berømte skyen, så alt arbeidet er ikke tapt. Mens jeg satt og knotet på tastaturet gikk plutselig skjermen i svart og det ble stille. Det er selve marerittet for en som er avhengig av å jobbe på datamaskin. Jeg måtte dermed til pers og åpnet kabinettet til datamaskinen for å undersøke hva det var som gikk galt. Det luktet svidd og jeg så svimerker på hovedkortet. Strømforsyningen ble testet og den virket ikke. Hovedkortet er gått ad undas også. Siden det er et par år siden jeg bygde datamaskinen er delene utdaterte så den må dessverre skrotes. Det eneste som kan gjenbrukes er harddisken, heldigvis! En ny datamaskin vil koste meg litt, men etter en liten runde på nettet med mobilen fant jeg et rimelig lån 10000 kroner burde vel holde tenker jeg. Vi sees når den nye datamaskinen er bygd ferdig!

Reparasjon av en datamaskin

(Visited 1 times, 1 visits today)