Trenger nye møbler

Nå er det på høy tid med noen nye møbler tror jeg. Det slitne stuebordet har virkelig sett bedre dager, og jeg har for lengst gitt opp å prøve å bli kvitt flekkene fra diverse kopper og glass. Sofaen begynner det også å bli litt flaut å ha gjester i, med alle kloremerkene fra katten og det punktet i midten der hvor man liksom synker litt ned. Fargene kunne jeg gjerne vært foruten også, jeg vet ikke helt hva jeg tenkte da jeg valgte dem ut. Etter å ha fikset meg en ny blekkpatron fra Nordicink skrev jeg ut noen klare og fine fargeprøver og sjekket hvordan de matchet resten av stuen. Det var ikke akkurat noen stor overraskelse at en hvit eller grå sofa vil passe bedre sammen med den lysegrønne veggen jeg har. På tide å si takk for nå til den gamle sofaen med den blasse brunfargen.

Brun sofa med puter

(Visited 1 times, 1 visits today)