Vi elsker konferanser

Konferanser er morsomme, og særlig når det er snakk om noe så gøy som programmering. Det er spennende og treffe andre programmerere fra hele verden, med de samme interessene som deg selv. Noen av de menneskene jeg har truffet på slike konferanser, er blitt virkelige gode venner, som jeg fremdeles treffer rundt forbi på ulike konferanser. Ja, for det finnes ganske mange av dem, og jeg prøver å i alle fall få med meg en konferanse hvert år.
Konferansene som står for tur i de kommende månedene strekker seg fra Benelux til Brasil. Aller først står Brasil for tur. Der skjer det den 02-06 Desember i år, og jeg skal dit! Jeg reiser så klart noen dager i forveien, og blir noen dager ekstra. Det skader ikke med litt sol og varme på skrotten før jeg kommer hjem igjen og feirer jul.

PHP- konferansen i Brasil er stor, og mange store og kjente selskap er med å sponser dette arrangementet, blant annet Windows og Epson. Konferansen er åpen for både nykommere og de profesjonelle som har vært med i mange år. Hit kommer det både studenter og prosjektledere for ulike prosjekter. Det er alltid mange spennende og kjente foredragsholdere som er vel verd turen i seg selv.

Og selv om verden utvikler seg, og vi er kommet langt på vei, så er programmeringsmiljøet fremdeles dominert av menn. Derfor får kvinner hele 50% rabatt på en sølvregistrering! En sølvregistrering inkluderer alle forelesninger, samt «Keynotes» og besøk til kjente attraksjoner på ettermiddagen på dag 3,4 og 5, samt en Konferansepakke med penn og papir.

Jeg har spandert på meg en sølvpakke, og dermed får jeg også et lite deltagerbevis etter endt konferanse J Det er alltid morsomt å samle på i konferanse CV-mappen min J

Konferansen foregår primært på portugisisk, men jeg har allerede ordnet meg med en tolk. Så da sier jeg bare Hasta La Vista!

Avslutter med en liten videosnutt fra den internasjonale PHP-konferansen

(Visited 123 times, 1 visits today)